woensdag, 29. oktober 2014 - 11:47 Update: 29-10-2014 15:10

Begrafenis Lisanne Froon vrijdag, nog steeds geen duidelijkheid over lot

Lisanne Froon vrijdag begraven
Foto: Archief EHF
Amersfoort

Lisanne Froon wordt aanstaande vrijdag in besloten kring in Amersfoort begraven.

Dat hebben de ouders van de in Panama overleden vrouw aan RTV Utrecht laten weten. Aan de begrafenis gaat een dienst in de Heilige Kruiskerk vooraf. Hierbij zal haar leven gevierd worden. Op deze manier willen nabestaanden en vrienden  'een inktzwarte periode' afsluiten. Maar de vraag over wat er precies met de twee meisjes is gebeurd, blijft bestaan. De familie van Lisanne zegt met pijn in het hart Lisanne te moeten loslaten.

Lisanne Froon en Kris Kremers verdwenen begin april in Panama. Zij werden voor het laatst gezien bij Boquete waar zij een wandeling maakten in de jungle. Na intensieve zoektochten zijn stoffelijke resten van de vrouwen gevonden. Het is nog steeds onduidelijk wat er precies is gebeurd. Zijn de vrouwen verdwaald of werden zij slachtoffer van een misdrijf.

De familiewoordvoerder van de familie Froon zegt hierover: 'We hopen natuurlijk dat er ooit meer duidelijkheid komt, maar het is nu tijd om afscheid te nemen.' De ouders van Kris Kremers sluiten een verdwaling uit. Zij hebben de speurtocht in Panama nog niet opgegeven.

Provincie: