zaterdag, 3. mei 2014 - 17:58 Update: 03-07-2014 0:37

Bejaarde (81) met forse hoofdwond in ziekenhuis na brutale straatroof

Foto van bejaarde vrouw
Foto: Archief FBF.nl

Op vrijdagmiddag raakte een vrouw gewond bij een straatroof.

Omstreeks 16.30 uur liep een 81-jarige vrouw uit Bussum over de Randweg. Een onbekende man kwam vervolgens langsfietsen en pakte de tas van de vrouw en rukte deze van haar schouder. Door dit geweld kwam de vrouw ten val en zij liep hierbij een forse hoofdwond op. De man fietste vervolgens hard weg in de richting van de Anne Franklaan.

De vrouw werd vervoerd naar het ziekenhuis om zich aan haar hoofdwond te laten behandelen en is opgenomen in het ziekenhuis.

In de omgeving werd nog een onderzoek ingesteld en een speurhond werd ingezet om de tas terug te vinden. Helaas werd niets aangetroffen.

Signalement

De politie is op zoek naar de verdachte: Het gaat om een man tussen de 30 en de 35 jaar oud met een slank postuur. Hij is tussen 1.75 m. en 1.85 m. lang, heeft een licht getinte huidskleur en donkerkleurig haar. De man maakte een onverzorgde indruk, droeg donkere kleding en reed op een fiets.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844. Ook hoopt de politie te weten te komen waar de zwarte schoudertas is gebleven.