woensdag, 10. december 2014 - 16:47 Update: 11-12-2014 8:16

Bekijk de 10 beste YouTube filmpjes van 2014

De wereldwijd tien best bekeken YouTube filmpjes van 2014
Foto: Screenshot Youtube
Amsterdam

Zoals altijd tegen het eind van het jaar heeft YouTube een top tien lijst van de meest besproken en best bekeken filmpjes gemaakt de zogenaamde YouTube Rewind. ‘We hebben daarbij gekeken naar het aantal views, likes, shares, searches, parodies, remixes en reacties’, aldus YouTube.

Op nummer 1 staat het filmpje dat waarschijnlijk iedereen wel heeft gezien, die van de hond in een gigantisch groot spinnenpak. Het filmpje is inmiddels bijna een slordige 115 miljoen keer aangeklikt.

Op nummer 2 staat de sterke commercial van Nike waarin straatvoetballertjes opeens veranderen in de echte voetbalvedetten zoals Ronaldo, Neymar Jr., Rooney, Ibrahimović, Iniesta en nog meer. Goed voor bijna 100 miljoen kliks. De zingende non in de Italiaanse versie van The Voice scoorde ook goed en is inmiddels de 66 miljoen keer gepasseerd en staat daarmee op de 4e plaats.  

Gebogen iPhone 6 Plus

Bijna 60 miljoen mensen zagen met verwondering het filmpje waarin een gloednieuwe iPhone 6 Plus met de blote handen werd gebogen. Het bizarre filmpje staat daarmee op de 6e plaats. Kijk hieronder het meest bekeken filmpje op Youtube

Categorie:
Tag(s):