vrijdag, 15. augustus 2014 - 15:05

De Boer: 'Blind en Cillessen spelen tegen AZ'

De Boer: 'Blind en Cillessen spelen tegen AZ'
Foto: Archief EHF
Amsterdam

(ELF-Voetbal/Blik op Nieuws) Ajax-trainer Frank de Boer heeft vrijdag tijdens de persconferentie in de aanloop naar het competitieduel met AZ aangegeven dat Daley Blind en Jasper Cillessen in Alkmaar terugkeren in de basiself. De coach van de Amsterdammers ging ook in op de mogelijke komst van Samuel Eto'o.

"Daley Blind en Jasper Cillessen gaan spelen", verklapte De Boer, die verder nog niets wilde prijsgeven. "Ik ben bijvoorbeeld erg tevreden over Nick Viergever, maar wil verder niet ingaan op de opstelling. Wel is het zo dat Viergever op meerdere posities uit de voeten kan. Wat de keepers betreft, degene die het vorig seizoen en op het WK heel goed gedaan heeft, krijgt nu de voorrang. Jasper heeft nu een klein streepje voor, maar hij moet het wel goed blijven doen. Ik beschik over twee fantastische keepers, maar sneu voor Kenneth is het zeker. Als club zou ik het wel weten", doelt de trainer op een mogelijke transfer voor Vermeer.

Tijdens de persconferentie kreeg De Boer veel vragen over eventuele spelerswisselingen. "Er is niks concreet, dus op dit moment gaan we het met deze jongens doen", zegt de trainer vanAjax. Ook de komst van Eto'o is nog altijd een optie bevestigde De Boer. "Eto'o heeft het aanbod nog steeds in beraad. Er is veel aandacht en interesse voor hem. Dat is begrijpelijk bij zo'n speler. We zijn niet de enige, maar hij zal een beslissing op gevoel maken. We wachten het wel af en gooien ondertussen nog wel wat andere lijntjes uit."

Categorie:
Tag(s):