dinsdag, 29. juli 2014 - 18:51 Update: 29-07-2014 22:07

Dode bij steekpartij in Lelystad

Man (34) doodgestoken in woning in Lelystad
Foto: Archief EHF
Lelystad

Dinsdagochtend is kort na een steekincident in een woning aan De Veste in Lelystad een 34-jarige man overleden. Dit meldt de politie dinsdagavond.

'Het slachtoffer werd direct na het steekincident naar het ziekenhuis gebracht waar hij korte tijd later overleed', aldus de politie. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond 10.15 uur kwam de melding van een steekincident in de woning. Toegesnelde agenten troffen een ernstig gewonde man aan. Het 34-jarige slachtoffer uit Lelystad werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Bij een wegrestaurant aan de A6 landde een traumahelikopter zodat een mobiel medisch team medische bijstand kon verlenen. Het slachtoffer overleed echter in het ziekenhuis.

De recherche startte direct een onderzoek. Dit onderzoek leidde naar een 24-jarige verdachte uit Lelystad die elders in Lelystad kon worden aangehouden. De man zit vast en zal worden verhoord. Onderzocht wordt wat er zich in de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding geweest is voor het incident.

Provincie:
Blik op 112: