dinsdag, 24. juni 2014 - 11:24 Update: 18-09-2018 22:51

Drie broers aangehouden voor drugshandel Amsterdam

foto van politie | fbf
Foto: fbf
Amsterdam

De politie heeft vrijdag 20 juni in Amsterdam-West vijf mannen aangehouden die worden verdacht van handel in verdovende middelen. Het vijftal is overgebracht naar een politiecel en voor nader onderzoek ingesloten. Ze worden donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Na een onderzoek van enkele maanden kreeg het team zicht op de handel en wandel van drie Amsterdamse broers - van 22, 23 en 27 jaar oud - en twee mannen van Jamaicaanse afkomst (30 en 35 jaar oud). Op vrijdag 20 juni grepen rechercheurs in tijdens de overdracht van verdovende middelen in De Baarsjes. Hierbij werden twee van de verdachten aangehouden. Een van de mannen had een hoeveelheid drugs bij zich. In een woning werd vervolgens een derde man aangehouden. Op de Jan van Galenstraat werden vervolgens nog twee andere verdachten aangehouden.

Tijdens huiszoekingen in de woningen van de verdachten in Amsterdam-West werden drie vuurwapens, munitie, geldbedragen, sieraden, een geldtelmachine, verdovende middelen, tientallen mobiele telefoons en twee auto’s inbeslaggenomen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: