woensdag, 16. juli 2014 - 10:59

Drie mannen door drie mannen ernstig mishandeld in Vlissingen

Drie mannen door drie mannen ernstig mishandeld in Vlissingen
Vlissingen

Op maandag 14 juli jl. rond 02.05 uur heeft een grove mishandeling plaatsgehad in de Walstraat. Daarbij zijn drie mannen door drie onbekende mannen in elkaar geslagen.

 

De drie slachtoffers lopen die nacht in de Walstraat als zij onverwacht zonder reden worden aangevallen door drie mannen met een Oost-Europees uiterlijk. Er vallen rake klappen en er wordt zelfs met de dood gedreigd. Een van de slachtoffers weet zich los te wringen en belt de politie. Op het moment dat de opgeroepen agenten arriveren zijn de geweldplegers al gevlucht. Het wijkteam Vlissingen Centrum heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen gezocht

De poltiie is op zoek naar deze geweldplegers. Volgens de slachtoffers zijn alle verdachten tussen de 1,70 en 1,80 m lang, dragen trainingspakken, waarvan één met een groen jack (vermoedelijk van het merk Adidas). Hun leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar. Twee van hen zijn kaal en een man heeft gemillimeterd haar.

De verdachten zijn voorafgaand aan het incident vermoedelijk via de Lange Zelke de Walstraat opgelopen. Na de mishandeling zijn de geweldplegers richting Kleine Markt/Lange Zelke/Scheldeplein gevlucht. 

Provincie:
Blik op 112: