zondag, 28. september 2014 - 13:26

Drie verdachten aangehouden voor dood 25-jarige Enschedeër

Drie verdachten aangehouden voor dood 25-jarige Enschedeër
Foto: Archief EHF
Enschede

Politie heeft twee mannen en een vrouw aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 25-jarige Enschedeër.

Op zaterdag 27 september 2014 werden rond 17.00 uur twee mannen (18 en 24 jaar uit België) en een vrouw (21 jaar uit Bergen op Zoom) in Bergen op Zoom aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 25-jarige Enschedeër. Het slachtoffer werd omstreeks 1.50 uur door een misdrijf om het leven gebracht aan de Fazantstraat in Enschede. Door de politie is zowel de woning van het slachtoffer als een woning in Bergen op Zoom doorzocht.

Samenwerking met Belgische politie
Omdat de twee verdachte mannen in België wonen is er nauw contact en samenwerking tussen het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van Politie Oost-Nederland met de plaatselijke politie en justitie in België. In de woningen van de verdachten vindt vandaag een doorzoeking plaats.

Misdrijf
Gistermiddag, zaterdag 27 september 2014, heeft er sectie plaatsvonden op het lichaam van de 25-jarige Enschedeër. Door de sectie is vastgesteld dat hij door een misdrijf om het leven is gebracht.

Provincie:
Blik op 112: