zondag, 24. augustus 2014 - 13:50 Update: 24-08-2014 15:57

Dronken stelletje kiest 'vrijlocatie' in 30 meter hoge hijskraan

Dronken stelletje kiest 'vrijlocatie' in 30 meter hoge hijskraan
Foto: EHF
Tilburg

Een stelletje dat een locatie zocht om te vrijen had zondagochtend in Tilburg wel een heel speciale plek uitgekozen.

Agenten hielden zondagochtend een 23-jarige man en een 21-jarige vrouw uit Tilburg aan nadat zij op een afgesloten bouwterrein aan de Bisschop Janssensstraat in een 30 meter hoge hijskraan waren geklommen', zo meldt de politie zondag.

De politie kreeg zondagochtend vroeg rond 06.30 uur een melding dat twee personen over een hek van een afgesloten bouwterrein waren geklauterd. Volgens de melder waren zij daarna een hijskraan ingeklommen. De dienders zagen dat zich bovenin de hijskraan in de cabine een jongen en een meisje bevonden. Toen zij de agenten in het oog kregen, klommen ze zelf naar beneden.

Romantiek
Het duo was behoorlijk onder invloed van alcohol. Terwijl zij naar beneden klommen, hoorden de agenten hen zeggen: "Je moet wat over hebben voor de romantiek". Ze verklaarden naar boven te zijn geklommen voor een romantisch samenzijn.

Wonder
Volgens de dienders was het een klein wonder dat zij heelhuids naar beneden kwamen omdat zij flink beschonken waren. Ze krijgen een proces-verbaal voor het negeren van het bord "Verboden toegang" en het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):