vrijdag, 28. november 2014 - 11:48 Update: 28-11-2014 14:25

Duel PSV - Feyenoord vanwege regen verplaatst naar dinsdagavond

PSV - Feyenoord verplaatst naar dinsdagavond
Zeist

(ELF-Voetbal/Blik op Nieuws) De KNVB heeft de competitiewedstrijd PSV - Feyenoord verplaatst naar aanstaande dinsdag 20.45 uur. Dit is besloten nadat PSV door hevige regenval donderdagavond de Europa League-wedstrijd op bezoek bij het Portugese Estoril niet kon uitspelen en daardoor vanmiddag (vrijdag) het restant van die wedstrijd speelt.

Door het verplaatsen van de wedstrijd krijgt ook PSV voldoende rust in aanloop naar het competitieduel, zo luidt het statement van de KNVB. "Dat is een sportief uitgangspunt dat we heel belangrijk vinden. We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan", aldus operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB.

"Vanzelfsprekend hebben we begrip voor de teleurstelling van fans die de wedstrijd liever zondagmiddag 16.45 uur hadden gezien. Tegelijkertijd vinden we het vanuit sportief oogpunt van belang dat de fans twee goed voorbereide teams aan de aftrap zien. Een bijkomend voordeel is dat alle Nederlandse voetballiefhebbers nu een extra voetbalavond hebben waarop ze kunnen genieten van deze topper in de Eredivisie."

Categorie:
Tag(s):