maandag, 12. mei 2014 - 10:05 Update: 03-07-2014 0:36

Eerste 12 uur recordpoging Giel Beelen zit er op

foto van Giel van | 3FM
Foto: 3FM
Hilversum

Giel Beelen is maandagochtend om 06.00 uur van start gegaan met zijn recordpoging radio maken. Maandagavond om 18.00 uur zat de eerste 12 uur er dus op.

De 3FM-dj wil meer dan 190 uur non-stop uitzenden ter ere van het 10-jarig jubileum van zijn ochtendshow GIEL bij de VARA.

''Als mannetje van de radio heb ik natuurlijk al een hoop gedaan en beleefd en zou ik het gewoon supercool vinden om een officieel radiorecord te hebben. Ik ga dus proberen om het Wereldrecord Radio Maken te breken en meer dan 190 uur non-stop radio te maken!!!'', aldus Giel.
Giel zal dus de komende week bijna continu wakker moeten blijven voor zijn recordpoging die het Guinness Book of Records moet halen. Op dit moment staat het record op de naam van de Vlaamse dj Lennart Creël. Die beeindigde vorige week zijn recordpoging met 190 uur non-stop radio maken. Een notaris ziet erop toe of de recordpoging goed verloopt.
Giel wordt in zijn recordpoging roulerend bijgestaan door DJ's. Daarnaast roept Giel tevens luisteraars op mee te helpen door zelf een recordpoging aan te dragen deze week.

Provincie:
Tag(s):