maandag, 14. april 2014 - 15:52 Update: 03-07-2014 0:38

Eindelijk akkoord over nieuwe CAO Floraholland

Foto van bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Aalsmeer

FloraHolland en vakbonden hebben een positief onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe cao. Dit meldt FloraHolland maandag.

'Afgelopen vrijdag 11 april is er overleg gevoerd met de vakbonden FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond over een nieuwe cao voor FloraHolland. De uitkomst is een onderhandelingsresultaat dat door de vakbonden positief wordt voorgelegd aan de leden in de komende twee weken', aldus FloraHolland.

FloraHolland is tevreden met het resultaat dat in goede sfeer tot stand is gekomen. Op belangrijke punten zijn wensen van medewerkers meegenomen. Zo zijn er meer keuzemogelijkheden voor medewerkers en tonen de salarisverhogingen de waardering voor de inzet van medewerkers. Verder zijn regelingen gemoderniseerd, vereenvoudigd en gelijk getrokken. "Met deze cao bouwen we verder aan de toekomst van FloraHolland waar medewerkers het succes bepalen" zegt Lucas Vos.

Het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao van FloraHolland heeft een looptijd van twee jaar en gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2013 tot en met 30 juni 2015.