zaterdag, 8. maart 2014 - 19:46 Update: 03-07-2014 0:40

Ernstig verkeersongeval kost vrouw het leven

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

Bij een verkeersongeval op de N36, waarbij twee auto’s frontaal botsten, is zaterdagmiddag een 54- jarige vrouw uit Hengelo (O.) ter plekke om het leven gekomen en raakten vier mensen gewond.

De vrouw zat als passagiere in een auto bestuurd door 50- jarige vrouw uit Hengelo. De bestuurster raakte zwaar gewond. Door nog onbekende oorzaak kwam deze auto, die vanuit de richting Vriezenveen kwam, op de linkerweghelft terecht en boste met de auto, bestuurd door een 72- jarige man uit Sidderburen. Naast deze bestuurder zaten er nog een 66-jarige vrouw uit Sidderburen en een 10-jarig meisje uit Markelo (kleinkind van het echtpaar) in deze auto. Alle gewonden zijn per helikopter of ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het wegvak tussen Wierden en Vriezenveen is ivm de hulpverlening, de berging en het onderzoek geruime tijd afgesloten geweest

GETUIGENOPROEP

De politie zoekt getuigen van dit ongeval. Daarvoor kan contact worden opgenomen via 0900—8844. Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek gestart.

Provincie:
Tag(s):