zondag, 16. november 2014 - 14:01 Update: 16-11-2014 14:24

Galavoorstelling ter ere van 50-jarig jubileum André van Duin

Galavoorstelling ter ere van 50-jarig jubileum André van Duin
Foto: Archief EHF
Utrecht

Komiek André van Duin zit 50 jaar in het vak. Om dit te vieren wordt er in het Beatrix Theater in Utrecht op dinsdagavond 18 november een speciaal gala gehouden.

‘Het gala wordt één grote verrassing voor André, gepresenteerd door Ivo Niehe. Met grote namen uit het vak en prachtige optredens gaan we dit jubileum met André vieren!’, laat het Beatrix Theater weten. 

Wie kent ze niet, Meneer Wijdbeens, Willempie, Joep Meloen en Jaap. Iedereen heeft wel een bijzondere herinnering aan André van Duin. En wat te denken van zijn hits die al generaties lang meegaan. Er staat een paard in de gang, Ik heb hele grote Bloemkolen en het Pizzalied (..ff wachten) zijn liedjes die in het nationaal geheugen staan gebeiteld. 

Op deze speciale avond wordt er samen met André, zijn vrienden en collega’s, teruggekeken op zijn indrukwekkende carrière. André wordt op diverse manier bijzonder verrast tijdens dit gala. Naast bekende gasten zullen er mooie muzikale optredens worden verzorgd. 

Echte André van Duin fans kunnen, naast een zaal gevuld met genodigden, aanwezig zijn bij deze speciale gala-avond waarvoor een aantal kaarten gereserveerd zijn. 

Categorie:
Provincie: