vrijdag, 25. juli 2014 - 16:08 Update: 25-07-2014 16:18

Getuigen gezocht na aantreffen zwaargewonde man in Eindhoven

Foto van ambulance brandweer politie in donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Eindhoven

De politie is dringend op zoek getuigen van een mogelijk verkeersongeval, waarbij een nog onbekende man vrijdagochtend in Eindhoven zwaargewond raakte. Dit meldt de politie vrijdag.

Tegen 5.30 uur kreeg de politie een melding dat er bij de kruising van de Zeelsterstraat met de Botenlaan een gewonde man liep. Op de rand van het trottoir aan de Zeelsterstraat werd de man aangetroffen. Hij was ernstig gewond en bloedde hevig, onder meer door verwondingen aan zijn gezicht. De man verklaarde door een auto te zijn aangereden, maar kon niet duidelijk maken wat er precies was gebeurd en wie hij was. Wel gaf hij aan van Bulgaarse afkomst te zijn.

Toestand kritiek
Het slachtoffer werd ter plaatse door ambulancemedewerkers behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis in Eindhoven. Daar bleken beide polsen van de man gebroken te zijn. De man had verder ernstige verwondingen aan en waarschijnlijk in zijn hoofd. Hij is in het ziekenhuis geopereerd en wordt vermoedelijk overgebracht naar het ziekenhuis is Tilburg. Zijn toestand is kritiek en de man is niet aanspreekbaar.

Getuigen
De politie onderzoekt wie de man is en wat er precies is gebeurd. Voor dat onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen. Onbekend is waar de mogelijke aanrijding heeft plaatsgevonden. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):