donderdag, 13. november 2014 - 11:35 Update: 13-11-2014 12:37

Gouden film voor De Club van Sinterklaas met het Pratende Paard

61 paarden mishandeld door mogelijk paardenmishandelaar​
Foto: fbf
Utrecht

Een Gouden Film voor de DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET PRATENDE PAARD, want de film van regisseur Ruud Schuurman heeft al meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken.

Irene Moors overhandigt aanstaande zondag in RTL Life 4 You de award aan Carlo Boszhard, die de stem van Amerigo in heeft gesproken. De Gouden Film wordt uitgereikt namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds.

De pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voor ze kunnen ontdekken hoe dit kan steelt slechterik Jef Vandenare het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?

DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET PRATENDE PAARD draait momenteel in 120 Nederlandse bioscopen. Met het behalen van de status van Gouden Film maakt DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET PRATENDE PAARD kans op het UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm 2015. Films die voor deze prijs in aanmerking komen, zijn de films die de status van Gouden Film (100.000 betaalde bioscoopbezoeken) hebben behaald in de periode van 1 september 2014 tot 1 september 2015. 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):