donderdag, 4. december 2014 - 13:51 Update: 04-12-2014 13:54

Gouden film voor Gooische vrouwen 2

Gouden film voor Gooische vrouwen 2
Foto: All Access - Daniël Kroll

Gooische vrouwen 2 heeft binnen een recordtijd 100.000 bezoekers getrokken. Door succesvolle Ladies Nights en voorpremières heeft de film van regisseur Will Koopman en scenarioschrijver Frank Houtappels vandaag op de dag van de officiële release al de Gouden Film status behaald.

Het succes van de eerste film wordt hiermee voortgezet. Vandaag kregen Will Koopman en Linda de Mol de Gouden Film overhandigd door Jeroen van Koningsbrugge in bioscoop JT Hilversum. De Gouden Film wordt uitgereikt namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds.

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Gooische vrouwen 2 is geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met RTL Entertainment. Independent Films verzorgt de distributie. Gooische vrouwen 2 is momenteel te zien in 152 Nederlandse zalen. 

Categorie: