maandag, 3. november 2014 - 20:13 Update: 04-11-2014 8:26

Henny Huisman ziekenhuis in door snijden appel

Henny Huisman ziekenhuis in door appel
Foto: Twitter Henny Huisman
Hilversum

Henny Huisman (63) heeft het afgelopen zaterdag een tijdje in een ziekenhuis doorgebracht. De presentator had namelijk een stukje appel in zijn oog gekregen tijdens het snijden.

Aangezien Henny allergisch is voor fruit en daardoor zijn oog begon op te zwollen, moest hij een arts raadplegen. Eenmaal in het ziekenhuis, was Henny urenlang kwijt om zijn oog te laten behandelen.

Henny Huisman weet al heel lang dat hij een 'vrij zware fruitallergie' heeft en eet daarom al jaren geen appels en peren meer. Maar omdat hij een dieet volgt om af te vallen, kan en eet hij wel gekookte appels. Tijdens het snijden van de appel ging het dan ook mis en kreeg hij een stukje in zijn oog. 'Ik wist zelf het stukje fruit uit mijn oog te wrijven, maar het kwaad was toen al geschied'. Binnen de kortste tijd kreeg Henny een bal onder zijn oog en spoedde hij zich naar de eerste hulp van een ziekenhuis alwaar hij werd behandeld. Henny heeft inmiddels wat foto's van zichzelf op twitter gezet. Bij het schillen van een appeltje heeft Henny van de artsen het advies gekregen voortaan een bril op te zetten.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):