donderdag, 1. mei 2014 - 11:12 Update: 03-07-2014 0:37

Hyundai i10 Go! met geïntegreerd navigatiesysteem

foto van Hyundai | Hyundai
Foto: fbf archief

De Hyundai i10 is de grootste, ruimste en meest complete stadsauto in zijn segment. De Hyundai i10 heeft een hoogwaardige afwerking, een volwassen interieur en een uitrusting uit een segment hoger.

De nieuwe Hyundai i10 Go! onderscheidt zich niet alleen door formaat, kwaliteit en functionaliteit; met het volledig in het dashboard geïntegreerde navigatiesysteem met 6,1-inch touchscreen én de Bluetooth-carkit biedt de Hyundai i10 Go! ook ongekende luxe. Hyundai rekent bovendien geen meerprijs voor het navigatiesysteem.

De Hyundai i10 Go! is gebaseerd op de Hyundai i10 i-Motion met Comfort-pakket. Dit model is standaard al zeer rijk uitgerust, met onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, climate control, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een in een hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De Hyundai i10 Go! voegt daar een volledig geïntegreerd Pioneer-navigatiesysteem en Bluetooth-carkit aan toe. Dit systeem heeft een waarde van € 1.300,- maar kost de consument niets extra.

Categorie:
Tag(s):