woensdag, 15. januari 2014 - 9:32 Update: 03-07-2014 0:44

Identiteit bestuurder busje te water onbekend

Foto van politiewagen | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Drachten

Dinsdag 14 januari omstreeks 20.00 uur zag een getuige een bestelbusje verdwijnen in het water langs de Loswal in Drachten.

Hulptroepen rukten massaal uit. Duikers van de brandweer hebben de bestuurder uit het bestelbusje gehaald en overgedragen aan ambulancepersoneel. De man, waarvan de identiteit nog onbekend is, is buiten bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek is komen vast te staan dat de man de enige inzittende van het busje geweest moet zijn. Ook is vastgesteld dat het busje dinsdagmiddag is gestolen in Winsum (Groningen).

Kent u de man?

De bestuurder van het busje was niet in het bezit van identiteitspapieren. Zijn identiteit is tot op heden nog niet achterhaald. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar, ongeveer 1.80-1.85 m lang, kort zwart haar en een licht gezet postuur. De man droeg donkere kleding en een bruine, gebreide muts. Op zijn lichaam zitten verschillende tatoeages, waaronder één op zijn onderarm. De politie roept mensen op als die weten om wie het gaat. Die kunnen  dan contact opnemen met de politie in Drachten via 0900-8844.

Provincie:
Blik op 112: