maandag, 24. november 2014 - 16:47 Update: 24-11-2014 17:01

In bos in Boxtel verbrande man had gebochelde rug

In bos in Boxtel verbrande man had gebochelde rug
Foto: Persbureau Sander van Gils
Boxtel

De politie heeft maandag meer details en foto's vrijgegeven rond het signalement van de man die vorige week maandag in het bos bij Boxtel brandend werd aangetroffen. ‘Het gaat om een man van 1,72 meter lang met een gebochelde rug’, meldt de politie maandagmiddag.

Verder had de man grijs kalend haar. Het slachtoffer werd in het bosgebied “Sparrenrijk” aan de Molenwijkseweg in Boxtel brandende aangetroffen. Bij aankomst van de politie bleek de man inmiddels te zijn overleden. 

Een wandelaar, die maandagochtend vroeg zijn hond uit liet, stuitte op het brandende lichaam. Het lichaam lag nabij de Molenwijkseweg langs een bospad.
Hulpdiensten, die snel ter plaatse waren, blusten het slachtoffer met een blusdeken. Het slachtoffer, een man waarvan de verdere identiteit nog onbekend is, was toen al overleden. 

Extra aandacht is er voor een zwart paar schoenen dat is gevonden op een nabijgelegen parkeerterrein vlak bij het stoffelijk overschot. De politie houdt inmiddels rekening houdt met een misdrijf. Het bosgebied werd door de politie hermetisch afgesloten voor sporenonderzoek.

Link naar (SCHOKKENDE) foto’s slachtoffer

De politie heeft ook (schokkende) foto’s vrijgegeven van het slachtoffer.
 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):