dinsdag, 28. januari 2014 - 21:30 Update: 03-07-2014 0:43

Jongen (17) loopt dubbele kaakbreuk op bij zware mishandeling

Foto van mishandeling
Foto: Archief FBF.nl
Noordwijk

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari ontstaat er een kleine ruzie op de dansvloer van een discotheek aan de Grent in Noordwijk.

Door de portiers wordt een groepje naar buiten gestuurd, waaronder ook het 17-jarige latere slachtoffer. In de Abraham van Royenstraat wordt de man door één van de groep, welke hij niet kent in elkaar geslagen. Wanneer de man wordt geslagen lopen er juist een man met twee vrouwen, die ook duidelijk naar de mishandeling kijken, langs. Dit drietal stapt in die straat in een grijze auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf en rijden weg.Het slachtoffer loopt o.a. een dubbele kaakbreuk op. Hij kan zich later weinig tot niets meer herinneren van de aanleiding en van de mishandeling. Op camerabeelden zien we mannen, die deel uit maakten van dit groepje. Omdat de mishandeling dermate ernstig is, zendt de politie deze beelden nog niet uit en geeft de politie de leden van dit groepje de mogelijkheid om zich te melden.

Uit ingesteld onderzoek is gebleken, dat het groepje is gekomen met een klein model rode auto, die om ongeveer 23.00 uur die avond is geparkeerd op het Palaceplein in Noordwijk. Direct na de mishandeling is te zien dat één van het groepje over de Grent in de richting van het Palaceplein rent en kort daarop zien we de auto stoppen op de hoek van de Grent met de Abraham van Royenstraat en stapt de rest van het groepje in.

 

Provincie:
Tag(s):