vrijdag, 4. juli 2014 - 11:07 Update: 04-07-2014 11:07

Jongen (17) zwaargewond door ongeval in Terneuzen

Onderzoek ongeval
Foto: archief foto MV
Terneuzen

Bij een verkeersongeval tussen een bestelbus en een bromfiets is donderdagavond een 17-jarige inwoner van Westdorpe zwaar gewond geraakt.

De aanrijding vond rond 18:00 uur plaats op de kruising Molenweg en Drieweg. De 17-jarige bromfietser reed over de Molenweg. De bestelbus naderde de kruising over de Drieweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond op de kruising een aanrijding. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen naar de plaats van het ongeval om eerste medische hulp te verlenen. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. De 49-jarige bestuurder van de bestelauto uit Vogelwaarde zal vandaag worden verhoord.

Verkeersongevalanalisten (VOA) van de afdeling Forensische Opsporing hebben na een onderzoek ingesteld op de plaats van het ongeval. Zij stelden sporen veilig en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Provincie:
Blik op 112: