zondag, 26. januari 2014 - 21:21 Update: 03-07-2014 0:43

Klaassen: Scheids zou terug gaan kijken op Studio Sport

Foto van speler Ajax | Archief EHF
Foto: Archief EHF

(ElfVoetbal) Ajacied Davy Klaassen is niet te spreken over scheidsrechter Reinold Wiedemeijer.

De middenvelder werd vanmiddag in het duel met Go Ahead Eagles (0-1) onderuit gehaald, maar kreeg geel wegens een vermeende schwalbe.

"We kruisten elkaar en ik ging zeker niet zomaar liggen. De scheids zou het terug gaan kijken op Studio Sport", zegt Klaassen in gesprek met NUsport. "Het lukt niet altijd bij ons en dan helpt het niet mee als ik geen penalty krijg. We begonnen heel goed en moeten eigenlijk gelijk twee of drie keer scoren. Gelukkig zaten zij er na een uur doorheen en dacht ik: dit komt nog wel goed."

"Ook nu gaven we een paar kansen weg, maar we hadden wel de overhand. We winnen liever met 5-0, maar dat gaat niet altijd. Met ons spel wordt de tegenstander sneller moe. Dan gaan we in het laatste halfuur kansen krijgen. We hebben ook het voordeel dat we veel wedstrijden spelen."

"Het is wel lekker dat we bovenaan staan. Het scheelt toch twee punten, maar we zijn nog nergens. De focus moet hetzelfde blijven als de laatste paar jaar. Als we nu zelf alles winnen, zijn we kampioen. Het heeft weinig nut om naar anderen te kijken."

Categorie:
Tag(s):