dinsdag, 16. december 2014 - 18:25 Update: 17-12-2014 14:51

'Kromme kommers' in de online verkoop

AH zet 'lelijke' groente en fruit online te koop
Foto: Albert Heijn
Zaandam

Het is vanaf woensdag 17 december voor klanten van ah.nl mogelijk om 'lelijke' groente en fruit te bestellen.

AH wil hiermee de 'buitenbeentjes' onder groente en fruit die door hun afwijkende vorm of uiterlijk niet in de winkel terecht komen toch in een speciaal te bestellen pakket in de onlinemarkt gaan zetten. 'Ze zien er misschien iets anders uit dan we gewend zijn, maar zijn net zo lekker', belooft AH.

'Steeds meer klanten vinden het uiterlijk van groente en fruit minder belangrijk. Het maakt hen niet uit dat een komkommer krom is, als ie maar lekker en vers is', stelt AH. Voor deze klanten heeft Albert Heijn een pakket samengesteld van groente en fruit die er een beetje gek uitzien, maar kwalitatief net zo goed zijn.

In een pakket buitenbeentjes zit een selectie producten samengesteld op basis van het seizoen. Het gaat om groente en fruit die voorheen door de telers van Albert Heijn verkocht werden aan de industrie en daar verwerkt werden in producten zoals sap en soep.

Klanten kunnen vanaf morgen een pakket met appels, kiwis, handsinaasappelen, paprika's, komkommers en winterpenen bestellen op ah.nl. Daar vinden ze ook volop inspiratie om te koken met deze ingrediënten. Albert Heijn gaat dit pakket binnenkort ook aanbieden in de grotere winkels.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):