maandag, 19. mei 2014 - 10:32 Update: 03-07-2014 0:36

Lokale bevolking organiseert stille tocht voor vermiste Lisanne en Kris

Foto van vermiste Lisanne en Kris | Archief FBF.nl
Boquete

In Boquete in Panama is zondagavond een stille tocht gehouden voor de vermiste Nederlandse meisjes Kris Kremers en Lisanne Froon.

Daaraan namen ook de families van de meisjes deel, zo staat te lezen op de website www.findlisannekris.com. De lokale bevolking had de tocht georganiseerd. Ze wilde daarmee uitdrukken hoezeer de vermisssing van Lisanne en Kris hen raakt. De familie liet vooraf via een persbericht weten dat ze de hartverwarmende ondersteuning van de Panamese bevolking ontzettend waardeert.

Tevens liet de familie weten dat de samenwerking met de Panamese autoriteiten goed is en dat er sinds 2 dagen een nieuwe officier van justitie is toegevoegd aan het lopende onderzoek. Het gaat om Betzaida Pittí. Zij is meer gespecialiseerd in zaken die mogelijk crimineel gerelateerd zijn.

Vanuit Boquete laten de families Froon en Kremers weten dat ze zeer onder de indruk zijn van de bereidheid tot samenwerking en de inzet van middelen door de Panamese autoriteiten. De familie deed een emotioneel appèl op de bevolking om informatie te geven over hun dochters.