vrijdag, 14. februari 2014 - 12:53 Update: 03-07-2014 0:42

Man in been geschoten in growshop Den Haag

Foto van pistool | SXC
Foto: SXC
Foto van pistool | SXC
Foto: SXC
Den Haag

Agenten hielden donderdag 13 februari om 17.30 uur op de Jupiterkade zes mannen aan voor betrokkenheid bij een schietincident. Een van de verdachten, een 38-jarige Hagenaar, raakte bij het schietincident gewond. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Agenten kregen een melding dat verschillende mannen in een growshop ruzie maakten. Bij de ruzie zou één van de mannen in zijn been zijn geschoten. Agenten die een onderzoek instelden, troffen in de growshop de Hagenaar aan die gewond op de grond lag. In de growshop hielden agenten zes mannen aan, waaronder het slachtoffer, voor betrokkenheid bij het schietincident.

De mannen van 30, 31, 32, 37, 38 en 45 jaar en allen afkomstig uit Den Haag, werden overgebracht naar het politiebureau. Bij het onderzoek werd een politiehelikopter en een speurhond ter ondersteuning ingezet. Politieduikers troffen in het water van de Jupiterkade een vuurwapen aan. De recheche onderzoekt de zaak en de betrokkenheid van de mannen bij het schietincident. De verdachten zitten nog vast.