zondag, 2. maart 2014 - 11:15 Update: 03-07-2014 0:41

Man beschoten voor woning in Den Bosch

Foto van vuurwapen | Sxc
Foto: SXC
Den Bosch

Een bewoner van de Frater Celestinusstraat in Den Bosch is zaterdagavond voor zijn woning beschoten. Niemand raakte gewond.

Om 19.40 uur kwamen er verschillende meldingen binnen bij de politiemeldkamer over een vechtpartij in de straat waarbij ook geschoten zou zijn. Toen de politie in de straat arriveerde was er eigenlijk niets te zien. Maar de bewoners van één van de huizen kwamen meteen naar buiten en vertelden hun verhaal.

Geschoten
Er werd aangebeld, toen de man opendeed werd hij door enkele mannen, die voor zijn deur stonden, naar buiten getrokken. Hij verzette zich hevig en wist zich los te rukken. Op dat moment kwam ook zijn vriendin aan lopen. De man vluchtte naar binnen. Voordat hij de deur dicht kon trekken werd er door één van de mannen meerdere malen in de gang van de woning geschoten. De mannen verdwenen meteen en de bewoners vluchtten hun woning in.

Onderzoek
De politie startte direct een zoektocht naar de mogelijke daders. Getuigen meldden dat er enkele mannen in een auto waren weggereden. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht meegezocht. Maar van de daders ontbreekt ieder spoor. Om en in de woning is een forensisch technisch onderzoek gestart. Rechercheurs hebben direct omwonenden benaderd voor het opnemen van getuigenverklaringen.

Provincie:
Blik op 112: