zaterdag, 4. januari 2014 - 10:45 Update: 03-07-2014 0:45

Man gewond bij mogelijke woningoverval

Den Bosch

Een 60-jarige bewoner van de Karel Doormanstraat in Den Bosch is vrijdagavond zijn woning uitgevlucht toen hij belaagd werd door in ieder geval één man. Dit meldt de politie zaterdag.

De bewoner man was om 21.15 uur thuis in zijn woning toen er bij hem aangebeld werd. Hij opende het raam en op dat moment werd hij geslagen en bedreigd met een onbekend wapen. De man vluchtte zijn woning in en rende via de achterdeur naar buiten.

Angstig
Via de schutting vluchtte hij de tuin van de buren in en bleef daar angstig zitten. Na ongeveer een kwartier belde hij de politie. De agenten vingen de geschrokken man op. Hij kon verder niets van de eventuele daders vertellen.

Er werd direct een uitgebreid onderzoek gestart in de omgeving en bij de andere bewoners in de straat. Ook werd een Burgernetbericht uitgedaan om in de omgeving uit te kijken naar verdachte zaken die met de overval of mishandeling te maken zouden kunnen hebben.

Hoofdwond
Getuigen of andere mensen die iets van dit misdrijf af weten worden dringend verzocht dit te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.