zondag, 10. augustus 2014 - 22:13 Update: 10-08-2014 22:21

Man met mes in zijn rug gestoken in Eindhoven

Man met mes in zjn rug gestoken in Eindhoven
Foto: Archief EHF
Eindhoven

In de nacht van zaterdag op zondag is een man in Eindhoven in zijn rug gestoken. Dit meldt de politie zondag.

'Hierbij raakte de man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats gewond', aldus de politie.

Zondagochtend kort voor 2.00 uur kwam een melding binnen bij de politie van een steekincident op de Hubertastraat in Eindhoven. De gewaarschuwde agenten gingen poolshoogte nemen en troffen op de Hubertastraat een 64-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats aan met een steekwond in zijn rug. Het slachtoffer geeft aan dat hij kort voor het incident door een onbekende man werd aangesproken ter hoogte van de kruising van de Hubertastraat met de Willemstraat.

De onbekende wilde het slachtoffer een fiets verkopen. Toen het slachtoffer aangaf geen belangstelling te hebben zou hij zijn gestoken. Dit zou gebeurd zijn op de hoek Langdonkenstraat - Hubertastraat. De ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht de man naar huis. De vermoedelijke dader is ongeveer 1.80 meter lang, is naar schatting tussen de 20 en 25 jaar en droeg donkere kleding. De man sprak met een Limburgs accent.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en wil graag in contact komen met mensen die de mogelijke dader kennen en/of die iets gezien of gehoord hebben dat verband met het steekincident kan houden. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):