dinsdag, 23. september 2014 - 21:42 Update: 23-09-2014 23:04

Man omgekomen bij schietincident in Turks restaurant

Man in Turks restaurant doodgeschoten
Foto: Archief EHF
Rotterdam

In Rotterdam is dinsdagavond om iets voor 18.00 uur een man in een restaurant doodgeschoten. Dit meldt de politie dinsdagavond.

De schietpartij gebeurde in een Turks restaurant aan de Mathenesserweg. Volgens omstanders zou er tot 4 keer zijn geschoten. Toegesnelde medewerkers van de ambulancedienst hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren maar dat was tevergeefs. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Auto
De dader(s) gingen er na het schieten snel vandoor en verdwenen in onbekende richting. De politie keek direct in de omgeving naar de dader(s) uit, maar trof niemand meer aan. Wel werd op de Mathenesserweg een personenauto aangetroffen die mogelijk iets met het incident te maken heeft. De politie heeft de auto voor onderzoek in beslaggenomen.

Het is de politie niet duidelijk was de toedracht van het schietincident is geweest. Direct na het incident is de politie een onderzoek gestart. Forensisch rechercheurs hebben in het restaurant naar sporen gezocht en agenten hebben mensen gesproken die mogelijk iets hebben gezien.

Het restaurant en directe omgeving erbuiten zijn voor onderzoek afgezet. Ook de Mathenesserweg zelf werd ter hoogte van het restaurant voor doorgaand verkeer afgezet. Na enkele uren werd deze afzetting opgeheven.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):