vrijdag, 17. januari 2014 - 21:12 Update: 03-07-2014 0:44

Man sluit vrouw op in woning en neemt dochtertje (1) mee

Foto van smartphone | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Tilburg

De politie arresteerde vrijdagmiddag een 31-jarige Tilburger die een 1,5 jarig meisje meenam zonder toestemming van haar moeder.

Zonder toestemming
De moeder van het meisje en de man hebben een relatie. Ze kregen ruzie en de vrouw werd hierbij door de man bedreigd en in haar huis aan de H. Berkvensstraat opgesloten. Hij nam vervolgens de 1,5 jarige dochter mee zonder toestemming. De politie werd gewaarschuwd en deze startte een onderzoek. De agenten zochten op plaatsen waarvan ze dachten dat de verdachte kon zijn en in de omgeving van het huis.

Burgernetbericht
Ook verzond de politie een burgernetbericht naar 5000 bewoners met de tekst:Tilburg, H Berkvensstr uitkijken donkere man,1.65,donker gekleed,zwarte wollen muts,gouden tanden,grijze moderne kinderwagen bij,tattoo in nek Tips 112

Arrestatie
De 31-jarige Tilburger liep rond 14.15 uur weer de H. Berkvensstraat in om het meisje terug te brengen naar haar moeder. De politie arresteerde hem en nam hem mee naar het politiebureau. Hij wordt verdacht van mishandeling, bedreiging en vrijheidsbeneming.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):