maandag, 20. januari 2014 - 13:33 Update: 03-07-2014 0:44

Meer materiaal gevonden in woning Frank R. uit Cuijk

Meer materiaal gevonden in woning Frank R. uit Cuijk
Foto: Archief FBF.nl
Assen

In de voormalige woning van de 48-jarige Frank R. uit Cuijk zijn volgens het Openbaar Ministerie Noord-Nederland nog meer CD's, CD-roms en een externe harde schijf gevonden. Begin janauri zou dit zijn gevonden achter een dicht geschroefd schot in de gangkast.

Frank R. wordt onder meer verdacht van het verleiden van minderjarigen tot het verrichten van seksuele handelingen met zichzelf voor de webcam en ontucht. Tegen hem zijn inmiddels 17 aangiften gedaan, waarvan er 8 zijn waarbij er sprake is geweest van seksueel contact tussen de verdachte en de slachtoffers. Tot nu toe hebben 34 van de minderjarige slachtoffers aangegeven dat zij geen aangifte willen doen tegen R.

In december vorig jaar zijn er 19 onderzoeksdossiers overdragen aan de Belgische autoriteiten. Rechercheurs van de Belgische politie hebben contact gehad met slachtoffers en hebben hierbij twee weken bedenktijd gekregen of zij aangifte willen doen.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat niet alleen meisjes slachtoffer zijn geworden van Frank R., er is eveneens materiaal gevonden van jongens. R. gebruikte deze afbeeldingen om zichzelf voor te doen als een van die jongens.  

Provincie:
Tag(s):