woensdag, 17. december 2014 - 16:55 Update: 17-12-2014 17:39

Meeste grote automerken enthousiast over komende AutoRai 2015

Meeste grote automerken enthousiast over komende AutoRai 2015
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Op de komende AutoRAI in april 2015 is zeker 90% van de grote merken aanwezig. Dit meldt Amsterdam RAI woensdagmiddag.

Bovendien verwacht de organisatie dat de lijst met deelnemers de komende weken nog verdere zal gaan groeien. Auto-importeurs geloven duidelijk in het samen met hen nieuw ontwikkelde beursconcept van de AutoRAI. 

Ook op het gebied van onderdelen, accessoires en diensten is de animo groot. Uiteraard zijn er veel nieuwe activiteiten om te bekijken of aan mee te doen. AutoRAI 2015 opent haar deuren van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in Amsterdam RAI.

Grote merken paraat

De lijst met merken die acte de présence geven op de komende AutoRAI, is indrukwekkend. Dit maakt AutoRAI 2015 een mooie gelegenheid om de nieuwste modellen te bewonderen en te vergelijken. De volgende merken zijn in ieder geval aanwezig: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Bovendien zijn er nog meer auto-importeurs die op het punt staan hun officiële deelname te bevestigen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):