maandag, 22. september 2014 - 12:02 Update: 22-09-2014 13:33

Mishandeling in café leidt tot aanhouding drie leden Satudarah

Foto van lid motorclub Satudarah
Foto: Archief FBF.nl
Apeldoorn

Maandag 22 september heeft de politie in Apeldoorn en Arnhem drie Apeldoorners aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 34-jarige man in een café aan de Hoofdstraat in Apeldoorn op 23 augustus. De drie verdachten zijn leden van motorclub Satudarah.

De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 augustus rond 02.30 uur. Toen de politie na een melding over de vechtpartij ter plaatse kwam waren de verdachten er al vandoor. Het slachtoffer, een 34-jarige Apeldoorner, verklaarde door een aantal Satudarah leden geschopt en geslagen te zijn. Hij zou een conflict hebben met één van de mannen. Overige bezoekers van het café bevestigden dat meerdere mannen na binnenkomst gericht op de 34-jarige man waren afgelopen en hem vervolgens mishandelden. De man zou tientallen keren geschopt en geslagen zijn.

De politie stelde een onderzoek in en heeft de identiteit van de verdachten vastgesteld. De drie mannen die vandaag zijn aangehouden worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Twee verdachten, mannen van 44 en 49 jaar oud, zijn in hun woning in Apeldoorn aangehouden. Een 32-jarige Apeldoorner is in een woning in Arnhem aangehouden. De mannen zijn in verzekering gesteld voor nader verhoor en onderzoek.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):