dinsdag, 23. september 2014 - 12:53 Update: 23-09-2014 15:51

Mogelijk verkeerde man slachtoffer van liquidatie

Moord op Stefan Regalo Eggermont lijkt persoonsverwisseling
Foto: Archief FBF
Amsterdam

Er zijn sterke aanwijzingen dat de 30-jarige Stefan Regalo Eggermont niet het beoogd doelwit was van de liquidatie op zondag 13 juli aan de Conradstraat in Amsterdam.

Op die zondagmorgen werd Regalo Eggermont in zijn auto doodgeschoten. Politie en het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam denken dat de moord op Regalo Eggermont in verband staat met een aantal liquidaties van de afgelopen anderhalf jaar.

Het politieteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het leven, de contacten, mogelijke zakelijke conflicten en persoonlijke problemen van het slachtoffer die te maken zouden kunnen hebben met zijn dood. Uit dit onderzoek zijn geen relevante gegevens naar boven gekomen. Het slachtoffer was niet bekend bij Justitie en had geen strafblad. Volgens de politie en het OM zouden de daders hem hebben aangezien voor iemand anders.

Beloning
Het onderzoek naar de dood van Regalo Eggermont, die door meerdere kogels om het leven kwam, is nog in volle gang. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De recherche wil graag in contact komen met personen die meer weten over dit misdrijf en die informatie met de politie willen delen. De hoofdofficier van justitie in Amsterdam heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):