zondag, 3. augustus 2014 - 14:05 Update: 03-08-2014 19:19

'Mogelijke nieuwe botresten Kris en Lisanne gevonden in Panama'

'Mogelijke nieuwe botresten Kris en Lisanne gevonden in Panama'
Boquete

Er zijn nieuwe botresten in Panama gevonden die waarschijnlijk te linken zijn aan de twee vermiste vrouwen Kris Kremers en Lisanne Froon. Dat meldden Panamese media zondag.

De Panamese autoriteiten besloten 25 juli om de zoektocht naar Kris en Lisanne te hervatten en vonden de botresten afgelopen week. De autoriteiten proberen een verklaring te vinden wat er met de twee vrouwen is gebeurd. Twee leden van het Panamese onderzoeksteam zijn daarvoor in Nederland geweest en hebben informatie uitgewisseld met de politie en het Nederlands Forensisch Instituut. 

Mobiele telefoons gebruikt
Het Nederlands Forensisch Instituut heeft de mobiele telefoons en de digitale camera onderzocht. Daaruit blijkt dat er na de verdwijning nog is geprobeerd te bellen met de telefoons.

“De telefoons zijn gebruikt en dat gebruik en de manier waarop levert voor ons weer zoveel vragen op dat we zeggen; dit is niet logisch”, zei de vader van Kris Kremers in Een Vandaag.  

Hij betwijfelt of de twee zijn verdwaald. Zijn gezin zal binnenkort weer naar Panama reizen om te helpen bij de zoektocht naar de sinds vier maanden verdwenen vrouwen. 

Lees alles over:
Categorie:
Tag(s):