vrijdag, 16. mei 2014 - 14:34 Update: 03-07-2014 0:36

Naakte Pool aangehouden na carjacking Venlo

Foto van aanhouding door politie | Archief FBF
Foto: Archief FBF
Venlo

De politie heeft donderdagmiddag in Venlo een naakte 24-jarige Poolse man aangehouden na een carjacking. Dit meldt de politie vrijdag.

'Hij had een automobiliste uit een auto getrokken, sloeg tijdens zijn vlucht over de kop en ging er naakt vandoor', aldus de politie. Om een goed beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd, is de politie nog op zoek naar getuigen die de man tijdens de carjacking, aanrijding of vlucht hebben gezien.

De verdachte trok rond 14.30 uur de bestuurster uit een auto op de Hertog Albertstraat, waarna hij er met de zilverkleurige Peugeot 307 vandoor ging richting de Duitse grens. Op de Klagenfurtlaan verloor hij, ter hoogte van viaduct Hinsbeckerweg, de macht over het stuur en sloeg over de kop.

Vervolgens ging hij er te voet vandoor. Passanten melden bij de agenten dat de verdachte zijn kleren had uitgetrokken en richting de Groote Heide was gerend. Diverse patrouilles stelden daar direct een onderzoek in en troffen de naakte man aan. Hij werd aangehouden en onder verzet naar het bureau gebracht. Hij zit vast voor verder onderzoek.

 

Provincie:
Tag(s):