woensdag, 1. oktober 2014 - 14:31 Update: 01-10-2014 14:39

Nederlandse dj’s op nieuwe postzegels

Nederlandse dj’s op nieuwe postzegels
Foto: Post.nl
Den Haag

Omdat Nederland al jarenlang toonaangevend is op het gebied van dancemuziek was het voor PostNL reden om vijf Nederlandse dancehelden af te beelden op een eigen postzegel. Dit meldt Post.nl woensdag.

De wereldberoemde dj’s Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto staan vanaf woensdag in aansprekende en oplichtende kleuren op verschillende postzegels geportretteerd. Op woensdag 15 oktober – tijdens de openingsdag van het Amsterdam Dance Event (ADE) – ontvangen zij uit handen van PostNL-CEO Herna Verhagen hun eerste eigen postzegels.

Facebook Tweet
Nederland is een land van de elektronische dancemuziek. In de wereldberoemde DJ Mag Top 100 stonden vorig jaar al deze dj’s in de top 10. Ook het ADE trekt jaarlijks ruim 300.000 festivalbezoekers, waarbij tweeduizend dj’s in tachtig clubs en andere locaties optreden. 

“PostNL staat middenin de samenleving. Wij brengen dus graag postzegels uit die aansluiten bij ieders belevingswereld. We zijn er trots op dat we nu tijdens het Amsterdam Dance Event deze dancehelden mogen eren”, aldus Verhagen. 

Na het scannen van de postzegels met de Cee app zijn vijf fragmenten van recente tracks te beluisteren, van elke dj één. De postzegels zijn vanaf 6 oktober te koop bij alle Bruna-winkels en via Collect Club.

Provincie: