vrijdag, 31. oktober 2014 - 9:24 Update: 02-11-2014 14:26

Nieuwste Galaxy A5 en A3 dunste metalen smartphones Samsung ooit

Nieuwe ultradunne Galaxy A5 en A3 begin 2015 verkrijgbaar
Foto: Samsung
Delft

Vrijdag heeft Samsung twee nieuwe ultradunne toestellen aangekondigd die het eerste kwartaal 2015 in Nederland verkrijgbaar zijn:de Galaxy A5 en A3.

‘Met een ultradun, volledig metalen ontwerp, geoptimaliseerde social media-functies en ultieme selfie-camera, is dit dé smartphone voor stijlbewuste jongeren. De Galaxy A5 en A3 stellen je in staat om snel en gemakkelijk ervaringen vast te leggen, sociale media te updaten en je dagelijks leven te delen met vrienden en familie’, aldus Samsung.

Ultradun, volledig metalen design

De respectievelijk 6,7 en 6,9 mm dunne Samsung Galaxy A5 en A3, zijn met hun volledig metalen design Samsungs dunste smartphones ooit. Vanwege de grote verscheidenheid aan beschikbare kleuren, passen de Galaxy A5 en A3 bij iedere stijl. De Galaxy A5 en A3 hebben Super AMOLED displays en Adaptive Display, dat in iedere omgeving zorgt voor betere beelden, diepe contrasten en betere kijkhoeken. 

De Galaxy A5 en A3 zijn uitgerust met een Quad Core 1,2 GHz processor, zodat multitasken en browsen sneller gaat. Beide smartphones beschikken over unieke Galaxy-functies, zoals Ultra Power Saving Mode, Private Mode en Multi Screen. Tot slot passen de smartphones geluid automatisch aan omgevingsgeluid aan. De Galaxy A5 en A3 zijn vanaf het eerste kwartaal van 2015 beschikbaar. Er zijn nog geen verkoopadviesprijzen beschikbaar.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):