dinsdag, 18. maart 2014 - 23:41 Update: 03-07-2014 0:40

Nog geen tips over liquidatie GGZ-directeur Rob Zweekhorst

Foto van agenten bij woning | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Berkel en Rodenrijs

De politie houdt er nadrukkelijk rekening mee dat de op 1 januari van dit jaar geliquideerde Rob Zweekhorst slachtoffer is geworden van een persoonsverwisseling. Dit meldt de politie dinsdagavond in het tv-programma 'Opsporing Verzocht'.

De politie heeft een persoon gevonden die enige gelijkenis heeft met het uiterlijk van Zweekhorst en past in het verhaal die bij de politie bekend staat vanwege vermogenscriminaliteit. Er wordt nu onderzocht wie het op deze man gemunt zou kunnen hebben.

Dinsdag werd al bekend dat de Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam een beloning uitlooft van €15.000,- in het onderzoek naar het dodelijke schietincident.

'Het is voor de nabestaanden van Rob onverteerbaar om in die enorme onzekerheid te leven over het waarom van deze moord. Het onderzoeksteam is vastberaden om alsnog tot een aanhouding voor dit misdrijf te komen en doet er alles aan om de gouden tip binnen te krijgen', aldus de politie.

Nog geen tips
Naar aanleiding van de uitzending van 'Opsporing Verzocht' van afgelopen dinsdagavond zijn er nog geen tips binnengekomen over de liquidatie op Rob Zweekhorst. Dit heeft de politie woensdag laten weten.