zaterdag, 14. juni 2014 - 22:32 Update: 03-07-2014 0:34

Obstacle-Mallrun in winkelcentrum Hoog Catharijne

Utrecht

Zaterdag organiseerde Hoog Catharijne als eerste winkelcentrum in Nederland een obstacle mallrun.

Sportief Nederland leerde Hoog Catharijne op een heel andere manier kennen. De Mallrun bracht de deelnemers in alle hoeken en gaten van het winkelcentrum. Rennend langs winkels, door kantoren, parkeergarages en trappenhuizen kwamen zij diverse obstakels tegen.

De Mallrun is een gezamenlijk initiatief van Hoog Catharijne en sportmarketing- en evenementenbureau Prorun. Met deze run wil Hoog Catharijne laten zien dat zij meer is dan alleen een winkelcentrum. Hoog Catharijne is een complex waar mensen niet alleen komen winkelen, maar ook wonen en werken. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar men wordt verrast. De 5 kilometer lange Mallrun door het hele complex is daar een voorbeeld van.

Deze unieke hardloopwedstrijd vond in de avond plaats. In totaal legden de deelnemers 5 kilometer af en passeerden zij 8 obstakels, 400 traptreden en meer dan 25 verdiepingen Een uniek evenement waarbij de lopers tot het uiterste moesten gaan om de finish te bereiken.

Na afloop van de run organiseerde Hoog Catharijne een feestje waar deelnemers, die zich in het zweet hadden gewerkt, konden bijkomen met een hapje en een drankje.

Provincie:
Tag(s):