donderdag, 17. april 2014 - 9:08 Update: 03-07-2014 0:38

Ontvoerd meisje mogelijk niet in Nederland

foto van meisje en muziekleraar | Politie
Foto: Politie
Amsterdam

Het Franse meisje van 15 die samen met haar 48-jarige muziekleraar naar Amsterdam zou zijn afgereisd om daar samen zelfmoord te plegen, zijn vooralsnog spoorloos.

Voor de familie van het meisje is er wellicht een beetje troost, want op de Facebook-pagina van het meisje Laureelen worden nog steeds berichten gepost. "Ik beleef de mooiste dagen van mijn leven. Hou op met die verhalen over een ontvoering."

De politie maakte woensdag bekend dat de vader dinsdag contact heeft gehad met zijn dochter en dat zij het goed maakt.

De 15-jarige Laureelen Wavelet uit Noord-Frankrijk kwam vorige week donderdag niet thuis van school. Een dag later ontving de vader van het meisje een brief van haar muziekleraar Van Christophe.

In de brief schrijft hij wat voor 'rotleven' hij leidt, dat hij de scholiere heeft meegenomen, dat ze in Amsterdam de bloemetjes gaan buitenzetten om daarna samen zelfmoord te plegen.

Volgens de politie in het AD zouden er nieuwe aanwijzingen zijn die er op kunnen duiden dat het meisje momenteel niet in Nederland verblijft. Onbekend is in welk land nu naar het tweetal wordt gezocht. Wel blijft het tweetal in Nederland gesignaleerd.  

Provincie:
Tag(s):