vrijdag, 10. oktober 2014 - 23:38 Update: 11-10-2014 12:27

Operatie na zware hersenbloeding Milika Peterzon

Milika Peterzon in ziekenhuis na zware hersenbloeding
Foto: Archief EHF

De 52-jarige Milika Peterzon is zaterdag 27 september met spoed opgenomen in het AMC in Amsterdam nadat zij was getroffen door een zware hersenbloeding.

Dit meldt weekblad Party vrijdag. De dochter van de oud-presentatrice van Hart van Nederland, Kiki, bevestigt het verhaal van Party aan Shownieuws en RTL Boulevard. Kiki tegen Shownieuws: 'Het klopt dat Milika 2 weken geleden getroffen is door een zware hersenbloeding en hiervoor een operatie heeft moeten ondergaan.'

Coma

Milika heeft ook kort in coma gelegen, maar is inmiddels weer helemaal bij kennis. Het is echter nog niet duidelijk welke (blijvende) gevolgen de hersenbloeding heeft. Kiki: 'Milika is een hele sterke en wilskrachtige vrouw, haar karakter in combinatie met de uitstekende expertise van de artsen geeft ons hoop dat ze zo veel mogelijk weer ‘de oude’ wordt. Wij hopen dat men ons rust en privacy gunt, zodat we ons volledig kunnen concentreren op haar herstel.' Milika's verloofde Jurgen en wijkt niet van de zijde van zijn geliefde en ook dochter Kiki staat haar continu bij.

Milika werkte tot juli 2012 bij Hart van Nederland. SBS 6 besloot dat het programma vernieuwd moest worden, waarna de presentatrice werd ontslagen. Sindsdien werkte ze bij het bedrijf van haar verloofde Jurgen.

Categorie: