vrijdag, 14. november 2014 - 21:57 Update: 14-11-2014 21:58

Overmars houdt regelmatig contact met Huntelaar en Sneijder

Foto van Ajax logo Arena | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Amsterdam

(Elfvoetbal)BlikopNieuws) Ajax zal de komende periode geen poging wagen om Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar terug te halen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil het liefst niet al te dure spelers halen, maar is wel van plan om een uitzondering te gaan maken voor sommige spelers.

"Het draait om kwaliteit," zei Overmars op de aandeelhoudersvergadering van Ajax. "De selectie in 1995 was jonger dan de huidige groep. Natuurlijk is het super om een speler als Frank Rijkaard te vinden en terug te halen, maar de praktijk leert dat heel weinig voorbeelden van oudere spelers goed uitpakken. We zijn bezig met een huis te bouwen en zijn goed op weg. Als het hoogste punt bereikt is, gaat de vlag uit."

"We gaan Jasper Cillessen verkopen en Edwin van der Sar trekt zijn kicksen weer aan", grapte Overmars. De directeur zei wel dat de deur voor Huntelaar en Sneijder altijd open zal blijven staan. 
"Er is regelmatig contact met dat soort spelers, maar Huntelaar scoort nog teveel bij Schalke 04 en van Sneijder hebben we nog niet vernomen dat hij interesse heeft om terug te komen."

Categorie:
Provincie:
Tag(s):