donderdag, 6. maart 2014 - 23:41 Update: 03-07-2014 0:41

Overval bij voetbalvereniging in Hellevoetsluis

Foto van mes | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Foto van mes | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Hellevoetsluis

Donderdagavond is tussen 21.15 en 21.30 uur een overval gepleegd op een voetbalvereniging aan de Rijksstraatweg. Twee onbekende mannen drongen een ruimte boven de kantine binnen, waar op dat moment vergaderd werd. Ze bedreigden de aanwezigen met een mes. Bij de overval raakte niemand.

De twee overvallers namen onder bedreiging enkele persoonlijke bezittingen af van de drie mannen die in de ruimte aan het vergaderen waren. Vervolgens verlieten ze de ruimte en gingen er vandoor.

Nadat de melding op de meldkamer was binnengekomen, werd direct een uitgebreide zoekactie opgestart. In de omgeving werd door verschillende politie-eenheden naar het tweetal uitgekeken. Ook werden via Burgernet en Twitter de signalementen verspreid (mannen, blank/licht getint, donkere kleding, bivakmuts/capuchon). Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht.

Op het moment van de overval werd op diverse velden gevoetbald en waren meerdere mensen in de kantine aanwezig. Deze mensen raakten niet bij de overval betrokken.

Provincie: