vrijdag, 23. mei 2014 - 14:07 Update: 03-07-2014 0:36

Patrick Lodiers maakt overstap naar KRO-NCRV

Screenshot van website De Reunie | KRO
Foto: KRO
Hilversum

Patrick Lodiers maakt per 1 augustus de overstap van BNN-VARA naar omroepbedrijf KRO-NCRV. Dit meldt omroepbedrijf KRO-NCRV vrijdag.

'Hij wordt het nieuwe gezicht van het KRO programma De Reünie', aldus omroepbedrijf KRO-NCRV.

Patrick Lodiers (42) komt per 1 augustus in dienst van de KRO-NCRV. Naast het presenteren van het programma De Reünie zijn er nog mooie andere ideeën die de komende periode verder worden uitgewerkt.

Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV: “We kijken uit naar de komst van Patrick Lodiers. De komende jaren willen we gaan werken met presentatoren die meerdere soorten programma’s kunnen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat Patrick Lodiers goed bij deze nieuwe koers past.”

Patrick Lodiers is opgetogen over de nieuwe stap in zijn carrière: “BNN heeft mij onwaarschijnlijk veel gebracht. Maar ooit moet je er weg. En nu ik die deur achter mij ga sluiten, opent zich een mooie poort naar een uitdagende toekomst: de KRO-NCRV. Met vreugde en grote dankbaarheid kijk ik achterom, en met ambitie en verlangen vooruit.”

Patrick begon in 2001 bij BNN met Je Zal Het Maar Hebben. Vervolgens presenteerde hij onder meer De Lama’s, Over Mijn Lijk, De Nationale IQ Test, Patrick ik Uruzgan, De Grote Donorshow en op radio 1 De Overnachting. Hij won als presentator/televisiemaker diverse nationale en internationale televisieprijzen waaronder de Televizier ring, het Gouden Beeld en een Emmy Award. Van 2007 tot 2014 was hij voorzitter van BNN.

Categorie:
Tag(s):