vrijdag, 28. maart 2014 - 20:33 Update: 03-07-2014 0:39

Philips introduceert werelds eerste 3D-geprinte armaturen

Foto van Philips 3D geprinte lamp | Philips
Foto: Philips
Eindhoven

Philips heeft vrijdag een serie nieuwe hue-producten geïntroduceerd die extra lichtmogelijkheden toevoegt aan de ‘connected’ woning.

Zo voegt Philips ’s werelds eerste 3D-geprinte armaturen toe aan het assortiment, waardoor consumenten een een tijdloos kunstwerk in de woning halen door een slimme combinatie van licht, kunst en technologie. Een andere toevoeging is de hue tap; een innovatieve lichtschakelaar die werkt op basis van kinetische energie. Via beweging wordt iedere gewenste hue- lichtscène geregeld. Tot slot komt Philips met de hue lux voor woningbezitters die slim om willen gaan met wit licht.

“De uitbreidingen van hue met nieuwe persoonlijke, draadloze en functionele verlichtingsmogelijkheden, zorgen ervoor dat gebruikers met nog meer gemak altijd de perfecte sfeer in hun woning creëren”, zegt Filip Jan Depauw, Senior Director van Philips Lighting. “Als je eenmaal de starterkit hebt, is de beleving van ‘connected’ verlichting volkomen schaalbaar. Je kunt immers elk product dat compatible is met hue gebruiken in elke ruimte in de woning.”

's Werelds eerste 3D-geprinte armaturen
De nieuwe ontwerpen voor de immer groeiende Philips hue-reeks zijn 3D-geprint en verenigen slim licht, kunst en technologie. De reeks hue tafel- en pendelarmaturen. zijn ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde designteams van WertelOberfell en Strand+Hvass. De 3D-geprinte Philips hue-armaturen veranderen eenvoudig in verbluffende lichtobjecten door de onbegrensde personaliseringsmogelijkheden zodat iedereen de perfecte sfeer kan creëren. Zo kan de verlichting afgestemd worden op de zonsopkomst via een verbinding met automatische internetdiensten