maandag, 3. februari 2014 - 12:44 Update: 03-07-2014 0:43

Politie doet invallen Hilversum

foto van politie | fbf
Foto: fbf archief
Hilversum

De politie heeft maandagochtend drie woningen en in twee bedrijven een doorzoeking gedaan in verband gepleegde strafbare feiten en daaraan gekoppeld crimineel verkregen vermogen. Hierbij zijn twee auto’s, contact geld en softdrugs in beslag genomen. Twee verdachten werden aangehouden.

De recherche deed onderzoek naar een coffeeshop in Hilversum waar mogelijk sprake was van criminele activiteiten en daarmee verdiend geld. Maandagochtend vroeg werden twee woningen (aan de Spoorstraat en Zuiderweg) en twee bedrijven (aan de Kleine Drift) doorzocht. Ook werd een woning aan de Laan van Blusse van Oud Alblas in Soesterberg doorzocht.

Aanhoudingen
Tijdens de actie werden twee verdachten aangehouden. Dit betreft een 44-jarige man en een 42-jarige vrouw, beiden uit Hilversum. De man werd aangehouden in Soesterberg, de vrouw in Hilversum. Zij worden verdacht van valsheid in geschrifte, Opiumwet en witwassen. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

In beslag genomen
In de woningen en bedrijven werden twee auto’s (een porsche en BMW) in beslag genomen. Daarnaast werd beslag gelegd op enkele tienduizenden euro’s aan contact geld en enkele kilo’s softdrugs. Het onderzoek wordt voortgezet.

Provincie:
Tag(s):