maandag, 10. februari 2014 - 20:05 Update: 03-07-2014 0:42

Politie ruimt elf hennepkwekerijen in Brabant

Politie ruimt elf hennepkwekerijen in Brabant
Foto: Archief FBF.nl
Tilburg

In het Brabantse deel van de eenheid Zeeland-West Brabant ruimde de politie vandaag elf hennepkwekerijen. Daarbij werden 2.734 planten in beslag genomen. Er zijn zes verdachten aangehouden. Bij een van de ruimingen werd een auto, een Daimler, in beslag genomen.

Etten-Leur
Op de Poelsstraat Leur werd op de eerste verdieping van een pand een kwekerij met 424 hennepplanten aangetroffen. Een 23-jarige Bulgaar werd aangehouden. In een bedrijfspand aan de Mon Plaisir werd in een bedrijfspand een plantage met 332 planten aangetroffen. Hier zijn geen aanhoudingen verricht. In een woning aan het Orgelhof werden 43 planten aangetroffen. De 50-jarige bewoner werd aangehouden.

Breda
In Breda werden in een pand op de Marksingel 350 planten aangetroffen. In een woning aan de Clematisstraat stonden 100 hennepplanten.

Bergen op Zoom
In Bergen op Zoom werd op de Lombardijenstraat een hennepkwekerij met 414 planten aangetroffen. In de woning werd een 31-jarige Bulgaar aangehouden.

Nieuw-Vossemeer
In een pand aan de Tolsedijk werden 215 hennepplanten in beslag genomen. Er werd een 39-jarige man uit Oud-Vossemeer aangehouden. Er werd een auto in beslag genomen.

Kaatsheuvel
In een woning aan de Hoofdstraat bevond zich een kwekerij met 154 planten. De 41-jarige bewoner werd aangehouden.

Tilburg
In Tilburg werden in woningen op de JF Vlekkeweg (362 planten), Griegstraat (335 planten) en Componistenlaan (vijf planten) kwekerijen geruimd.

Provincie: